logo MilitaryTrend.ro
HOME JOCURI ONLINE CONSIGNATIE CUM COMAND? GALERIE EVENIMENTE CONTACT
Advertising

Bocanci alpinist bundeswar

Bocanci alpinist bundeswar

Mai multe detalii


RON 408 TVA inclus


CARACTERISTICI :

- Bocanci  model    Nubuck  Sole Brown 

- Impermeabili

- Interior confectionat din  Dintex si  Thinsulate

- Interior Thinsulate  (1979) =  Fibrele Thinsulate sunt de aproximativ 15 micrometres in diametru, cu o densitate sporita fata de polyester  sau alte materiale folosite sa mentina caldura . Propietatile de izolare sunt benefice pentru pastrarea caldurii produse de organism, in timp ce umiditatea produsa este evaporata si piciorul nu transpira.

- Interior Dintex = rezistent la foc

- Talpa  VIBRAM- = Vibram este o firma Italiana   cu sediul in Albizzate, modelele  sunt fabricate in Brazilia, China, Italia şi Statele Unite ale Americii si folosite de peste 1000 de producatori de incaltaminte.   Compania este numita dupa fondatorul sau Vitale Bramani .   Talpa Vibram este fabricata din cauciuc ce are   o aderenta sporita. Este flexibila , foarte rezistenta la uzura , ce  acorda o siguranta maxima in orice conditii de vreme sau suprafata.

- Materialul  nubuk = este o piele de caprioara  foarte bine finisata  , tratata special sa fie impermeabila  . Pielea nubuk  se mai oloseste  si la : tapiterie  , genti , haine , manusi .

- Culoare : olive

Telefoane

075OUTDOOR

0756883667

 0724242666

031.420.37.27

TRANSPORT GRATUIT

COS CUMPARATURI  

(gol)
buton chat MilitaryTrend.ro

Da-ne un Like !!!

magazinele noastre

Magazin in Bucuresti, la UNIVERSITATE, langa Hotel Intercontinental, b-dul Nicolae Balcescu nr 18, bloc DALLES, etj. 1, ap. 9 interfon 09, deasupra salii DALLES

magazin buncar